Späť

Výmena tovaru

Pokiaľ by vám obuv nesadla, prinášame jednoduchý návod, ako ju viete rýchlo vymeniť.

Výmenu obuvi vykonávame na naše náklady cez pobočky Zásielkovne. Zásielkovňa funguje tak, že si svoju obuv necháte doručiť na vami zvolenú pobočku Zásielkovne. Zoznam výdajných miest ZÁSILKOVNA.CZ nájdete TU.

Pokiaľ chcete obuv vymeniť, najprv si prezrite ponuku nášho e-shopu Leons.cz či Leons.sk, skontrolujte si dostupnosť vami vybranej obuvi a vyberte si pobočku Zásielkovne. Následne zavolajte na náš telefón +420 603 282 200 a my Vám so všetkým poradíme.

Prví zasielame obuv my, na výmenu na Vami vybranú pobočku Zásielkovne. Zásielkovňa vás bude prostredníctvom e-mailu a SMS informovať o dátume doručenia vymeneného tovaru. Na prednú stranu balíka nalepíme obálku, do ktorej vložíme samolepiaci štítok na vrátenie tovaru (je na ňom napísané “Reklamačný asistent”). Štítok vyberiete z obálky a nalepíte na spätnú zásielku. Spätnú zásielku nie je nutné odovzdať rovnakému výdajnému miestu, z ktorého ste si balík vyzdvihli. Vrátenú obuv pred odoslaním a nalepením štítku zabaľte, prosím. Stačí aj do starého papiera či igelitovej tašky.

Na balík nemusíte nič ďalšie písať, všetky potrebné údaje sú uvedené na štítku.

Táto služba je na naše náklady.

Túto službu nemožno využiť v prípade odstúpenia od zmluvy.

Reklamačný asistent je možné využiť aj v prípade reklamácie tovaru, a to bez ohľadu na to, aký dopravca bol v objednávke zvolený. Je však nutné nás pred odoslaním reklamovaného tovaru informovať, aby sme Vám poslali štítok Reklamačný asistent. Balík je následne nutné odovzdať na výdajnom mieste (pobočke) Zásielkovne. Táto služba je tiež na naše náklady.

1. pozrite si našu ponuku a nájdite obuv, ktorá sa vám páči

2. volajte na telefón, poradíme Vám, či vám sadnú, a vyberieme spoločne pobočku Zásielkovne

3. ako prví zasielame Vami vybranú obuv na výmenu + štítok reklamačný asistent

4. zásielkovňa vás bude kontaktovať

5. obuv, ktorú nám budete vracať, zabaľte ako balíček, potom navrch nalepíte štítok, ktorý Vám zašleme a podáte v akejkoľvek pobočke Zásielkovne